top of page

Reviews

Soms is het lastig om uit te leggen wat we tijdens een cursus doen.  Daarom geven ouders en een KDV-leidster een klein inkijkje in hun ervaringen.

EEn OUDER

De cursus 'Muziek op Schoot' bij Hove Noten is voor onze peuter van bijna 3 iedere zaterdagochtend weer een feestje. We zijn nu bezig met de de zesde cursus en iedere les verzint Dorie weer nieuwe liedjes en activiteiten die ons zoontje emotioneel, fysiek, mentaal en sociaal prikkelen. Vaak doet hij blij mee, soms rent hij even een rondje of kruipt gezellig op schoot en observeert wat er allemaal gebeurt. Ook voor onszelf is het een gezellige ochtend en een feest der herkenning. Dit zal zeker niet onze laatste cursus zijn!

Marchien

Vanaf het begin had Dorie de aandacht van mijn zoontje te pakken en wist die vast te houden tot het einde van de les. Dat is best bijzonder met zijn, zelfs voor een peuter, lage concentratiespanne.

Hij is nu bijna 6 en zingt nog steeds liedjes uit de cursus, vooral 'wasknijpermannetje' en af en toe hoor ik hem, als hij tekent, nog 'de maan is rond... de maan is rond...' mompelen.

Tijdens 'muziek op schoot' snapte hij de spelletjes meestal al snel, al gaf hij er ook wel eens een heel eigen draai aan. Gelukkig was daar alle ruimte voor.

Saskia

Dorie is heel rustig en voelt goed aan wat de kinderen nodig hebben.
Ze maakt de kinderen enthousiast en nieuwsgierig op een leuke manier en heeft een hele goede, duidelijke mimiek, dit sprak de kinderen aan.
Dorie luisterde goed naar de kinderen en speelde in op wat ze deden of zeiden. Deed een kind iets spontaan op de muziek mee dan deden we dat allemaal, erg leuk.

Saskia van Heuvelen,

Thuishuis Klein is Fijn

Hanneke

In de herfst en winter 2017/2018 hebben mijn dochter van 3 en ik meegedaan aan de muziek op schoot lessen van Hove Noten. In groepen en in een nieuwe omgeving heeft ze vaak wat tijd nodig om te wennen.

Allereerst vond ik het al heel erg fijn hoe Dorie hier mee omging. Alles mag en niets moet. En kijk en luisteren tijdens de les is ook al heel erg leuk!! En dat deed ze. Om vervolgens thuis de les tot in detail na te spelen.

a mom

Dorie is an exceptional music teacher! She takes care to engage each child individually. During each class, Dorie brings interesting props and has fun activites that peak the kids' curiosity and help them practice different skill sets. My son especially loves the old fashion music box, playing with the "ducks in the pond", drumming with sticks, and dancing in a circle. We have a lot of fun doing the class together!

 

bottom of page